Vovseboxen

Alt om hunde

Generelt

Oplev de hotteste C More-film hjemmefra

Med C More-appen får du nem adgang til et bredt udvalg af de hotteste film og serier. Uanset om du er til actionfyldte blockbustere, romantiske komedier eller spændende thrillere, finder du noget, der passer til din smag. Appen giver dig mulighed for at streame indholdet direkte på din smartphone, tablet eller computer, så du nemt kan se dine yndlingsfilm og -serier, når og hvor du har lyst. Derudover opdateres udvalget løbende, så du altid har noget nyt at se frem til.

Undgå ventetid og køer i biografen

Hvis du gerne vil undgå ventetid og lange køer i biografen, så kan du i stedet opleve de hotteste C More-film hjemmefra. Se populære C More film på nettet og nyd filmene i komforten af din egen stue. Du slipper for at skulle booke billetter på forhånd eller stå i kø ved biografen. Bare læn dig tilbage og lad dig underholde af de bedste C More-film, når det passer dig.

Fleksibilitet med streaming på alle enheder

Med streaming-tjenesten C More kan du nyde de nyeste film og serier på alle dine enheder – fra din smartphone og tablet til din computer og TV. Uanset hvor du befinder dig, har du altid adgang til et bredt udvalg af indhold. Hvis du har brug for lidt ekstra finansiel fleksibilitet, kan du låne nemt og sikkert med kviklån og dermed give dig selv mulighed for at nyde dine yndlingsfilm og -serier, når det passer dig bedst.

Kvalitetssikret oplevelse i HD-kvalitet

Med C More kan du nyde dine yndlingsfilm i høj definition direkte fra hjemmets komfort. Vores streaming-tjeneste leverer et kvalitetssikret HD-billede, der giver dig den ultimative oplevelse. Uanset om du ser på en stationær computer, tablet eller smartphone, kan du forvente en krystalklar gengivelse, der bringer filmene til live. Streaming i HD-kvalitet sikrer, at du får den mest autentiske og engagerende oplevelse, uanset hvor du befinder dig.

Mulighed for at se film, når du har tid

Med C More-appen har du mulighed for at se dine yndlingsfilm, når det passer dig. Appen giver dig adgang til et stort udvalg af spændende film, som du kan streame direkte på din smartphone, tablet eller computer. Uanset om du har lyst til at se en actionfyldt thriller, en romantisk komedie eller en familievenlig film, finder du sikkert noget, der falder i din smag. Appen giver dig også mulighed for at pause, spole frem og tilbage, så du kan se filmene, når det passer dig bedst.

Spar penge på biografbilletter

Ved at streame de nyeste C More-film hjemmefra kan du spare en masse penge på dyre biografbilletter. Tjenesten tilbyder et stort udvalg af de hotteste film, som du kan se når det passer dig, uden at skulle betale for dyre biografture. Du får adgang til de nyeste udgivelser til en fast månedlig pris, hvilket gør det meget mere økonomisk at holde dig opdateret på de seneste filmudgivelser.

Opdateret katalog med de nyeste titler

C Mores katalog er løbende blevet opdateret med en række spændende nye film. Blandt de nyeste titler finder du den prisbelønnede danske thriller ‘Pagten’, den actionfyldte komedie ‘Klovn Forever’ samt den kritikerroste norske dramafilm ‘Kongens Nei’. Derudover kan du nu streame den populære svenske serie ‘Bron/Broen’ og den anmelderroste dokumentar ‘Ikoner’. Uanset om du er til storslået drama, grinagtig humor eller spændende kriminalhistorier, har C More noget at byde på for enhver smag.

Mulighed for at se film sammen med venner

Med C More’s mulighed for at streame film sammen med venner, kan du nyde de hotteste film fra komforten af din egen sofa. Funktionen “Sammen” giver dig og dine venner mulighed for at se den samme film samtidigt, selv hvis I befinder jer forskellige steder. I kan chatte og kommentere filmen undervejs, hvilket giver en social oplevelse, selvom I ikke er fysisk samlet. Denne funktion er perfekt til hyggeaftener, hvor I kan diskutere filmens handling, mens I nyder den.

Anbefalinger baseret på dine præferencer

Baseret på dine tidligere seervaneer anbefaler vi følgende C More-film, som du sandsynligvis vil nyde: Hvis du kan lide action-film, så prøv ‘Jagten på Nordvest’. Denne spændende thriller følger en gruppe specialstyrker, der skal forhindre et terrorangreb i København. Hvis du foretrækker romantiske dramaer, så se ‘Kærlighed ved første hik’. Filmen skildrer et smukt og komplekst kærlighedsforhold mellem to unge mennesker. Og hvis du er til gode komedie-klassikere, så er ‘En dag på jobbet’ et sikkert hit. Den følger en gruppe kontorarbejdere, der kommer ud for nogle sjove og uventede hændelser på deres arbejdsplads.

Nem og intuitiv brugerflade

C More’s streamingtjeneste tilbyder en nem og intuitiv brugerflade, der gør det let at finde og se de nyeste film og serier. Navigationen er overskuelig, og du kan nemt gennemse indholdet efter genre, popularitet eller nyligt tilføjet. Uanset om du bruger en computer, tablet eller smartphone, er det enkelt at starte en film og justere lydstyrke eller undertekster efter behov. C More gør det nemt at få den ultimative hjemmebiooplevelse.